Idag hände det

Yes idag hände det som jag länge längtat efter. Det började med att jag skulle bli starkare i marklyft än i bänkpress. Det tog inte så lång tid, men sen kom nästa mål…. Knäböj! Yes jag vet att det låter sjukt men så feltränad har jag varit. Eller så har jag varit väldigt svag i mina ben 😉

Styrka: Back squat 3,2,1,3,2,1
80,90,100,90,100, 110kg – Där satt den! Ökning med 5kg. Kändes väldigt stabilt och det finns mer att ge.

AMRAP 10min av:
5st Push ups händerna på 20kg viktplatta
10st Goblet squat 32kg
15st KB swingar ryssar 32kg

6 varv + 3 reps – HUA va tunga goblet squats!!!

Nu blir det ännu mer fokus på styrka, för att ta oss till nivå 2.0 som Sara sa 🙂 Samt ett kärt besök på fysiken på onsdag.

/Martin

Print Friendly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *