Igår blev det crossfit!

Hej alla!

Igår blev det crossfit! Var väldigt peppad utav S som körde passet i onsdags (se nedan) så jag visste vad mitt mål var att slå 😉 MEN jag vet att hon är stark, snabb, smidig… ja nästan allt som jag inte är så jag visste det skulle bli tufft som alltid. Men jag GILLAR det!!!!

Så här gick det:
Styrka:
Bänkpress 3×5 70kg (får skylla på att jag också körde själv :))
Utfall med kettlebell 3x16kg på varje ben. Detta var första gången jag körde den här övningen och jag gillade den. Som med de flesta övningar inom crossfit så involverar det nästan allt, styrka, smidighet och balans dvs JAG GILLAR DET!

Metcon ARMRAP 13min
KB swings 10st 24kg
Push ups 15st
Air squats 20st
SU 90st (Har inte heller fått ordning på DU så det blev SU men är nästan så jag måste erkänna att jag inte har ordning på SU heller haha..)
Resultat: 5 varv!

Tilläggsträning:
Tabata plankan (första två med ett ben i marken)

Det här passet måste ni testa som gillar crossfit för det var riktigt roligt och tufft!

Vi hörs!
/M

Print Friendly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *