Intervaller i spöregn

Ja, finns det något bättre sätt att inleda helgen?! M sprang hela vägen hem från jobbet och mötte upp mig här hemma, sen ut igen för ett pass crossfit endurance. Funderade ett ögonblick innan vi gav oss ut på om vi inte är lite tokiga ibland ändå 😛 hade det inte varit för M hade jag garanterat lagt mig i soffan istället! Men ut i regnet kom vi, joggade bort till parken där vi mätte upp 100 m och sen var det inte mycket att vänta på – lika bra att köra igång innan man blir alltför kall! Denna gång körde vi 40 sekunders-intervaller, alltså köra 100 m var 40:e sekund och ju fortare man springer, desto mer vila. Jag får inte vila så mycket… Första vändan 9 intervaller, totalt 6 min, sen vila 3 min, köra 4 min igen, vila 2 och sen de sista tre intervallerna. Puh!!! Helt slut blev jag och framsida lår kändes rejält. Blev visst ingen stretch idag heller, så får se hur benen mår imorrn… Gött att ha det gjort iallafall och nu ska det bli riktigt gott med mat! M står i köket och fixar kycklingklubbor med sötpotatis 🙂

Print Friendly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *