Knockad och utslagen…

Kanske var det dubbelt upp av 14.1, kanske var det något annat. Nu ligger jag iallafall nerbäddad med feber, ont i kroppen och rossliga luftrör sedan i måndags. Att åka på influensa mitt under Open ingick inte i mina planer kan jag lugnt säga… I måndags tänkte jag att det här går över på ett par dagar, jag kan säkert köra på torsdag morgon igen. Nu håller jag alla tummar jag har att jag kommer kunna köra 14.2 innan tiden går ut på måndag. Känns hopplöst emellanåt och som att jag aldrig kommer bli frisk igen, men jag vet ju att det bara är att ha tålamod, dricka mycket och vila. Och hålla tummarna som sagt. Just nu är jag glad att jag lyckats ta mig ut till soffan och orkar sitta upp mer än fem minuter i taget. Har dessutom lyckats få i mig en hel rawbite idag, så det går nog framåt ändå. Sakta sakta… Martin servar mig med smoothie på kokosmjölk, banan och bär och så hade jag tur att vi hade en burk ekologisk kycklingbuljong från StockPot i frysen. Sägs ju kunna göra underverk när man är sjuk. Värmd med några skivor färsk ingefära måste det ju vara rena dundermedicinen, eller hur?

Får ändå lite perspektiv på tillvaron när jag under de här dagarna lyssnat på radioföljetongen 438 dagar, av Martin Schibbye och Johan Persson. Jag har det trots allt helt okej. Och klart jag kommer bli frisk och kunna köra 14.2!

20140306-140229.jpg

Print Friendly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *