Kolesterol del 1

Så då är det bokat! Får ofta frågor om mitt kolesterolvärde. Som tex är du inte orolig pga du äter så mycket fett? Och det verkar som om man bara kan visa upp det på papper så har man beviset att man mår “bra”. Ser man inte det på folk?! 🙂 Tycker iaf att det skall bli kul och är inte orolig för att det skall vara något annat än att det goda kolesterolet är bra och det dåliga inte ens går att mäta 😉 Lite historik så har jag ätit Paleo/LCHF sedan jag träffade min fantastiska S sedan ca 10mån. De senaste 3v har vi ätit strikt paleo (vissa små mänskliga) undantag. Så på onsdag tappas jag på blod och får svaret den 29/5 då lovar jag att rapportera.

För er som vill läsa lite mer om kolesterol så kika här: kolesterol

Vi hörs!

Print Friendly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *