Lördagsmys på fysiken

Innan mitt pass igår så hade jag storslagna planer på allt jag skulle köra. Tyckte jag hade planerat upp det ganska bra tills jag vaknade på morgon och jag började tänka på muscle up i ringar.. 🙂 Yes bara att planera om det för jag insåg ganska snabbt att efter min muscle up träning att jag kanske inte behövde någon styra på strikta pressar för WODen innehåller en hel del Thrusters.. Ja ni kommer förstå strax 🙂 Men vilket pass, är sjukt nöjd.

Som ni kanske förstått så gillar jag att bencha mig själv mot mig själv för att se en eventuell utveckling. Alltid skönt att få ett kvitto på om det man tror på funkar för en eller ej. Så jag hittade en gammal benchmark WOD som jag och Susanne körde på Crossfit Active Wellness förra året 27e Juni WOD Jackie men återkommer till WODen efter styrkan.

Styrka: Muscle up träning
Drog mig upp i false grip (dock benen i för lite hjälp) 5,5,5,5,5
Häng i ringarna: 3x20sek
Dips i ringarna: 7,10,10,10 här blev jag nästan lite choklad hur “lätt” det gick
Sedan blev det skalade muscle up: Band bakom sig så man får hjälp att komma upp. Kom faktiskt ner och klarade 2×2 på det tunnaste lila bandet! Så gött!

Metcon: Jackie – On time
1000m Rodd
50st Thrusters 20kg
30st Pull ups

När jag körde denna 27/6 förra året då piskade Susanne mig.. Då hade jag en tid på 12:11 och idag blev det 9:40 – Helt OK förbättring 🙂
Som sagt jag var heeelt slut i axlarna efteråt.. Phu!

Vi hörs
/Martin

Print Friendly

3 reaktion på “Lördagsmys på fysiken

 1. Grymt kört!
  Körde du alla 30 pullups på rad, eller saxade du med Thrusters?
  Ska kolla om jag kan köra den på hotellgymmet ikväll, då ska jag slå dig!! 😉
  Hur var woden i morse?

  • Tjena Robban! 🙂

   Jag mixade inget utan Thrusters först sen pull ups, kör på och meddela sen hur det gick.

   WODen idag var tuff:
   3 varv av:
   15st Burpee pull ups
   15st Front squats
   15st Boxjumps

   Ses snart igen!

   • Kan dessvärre inte utmana dig då fotbollslandslaget bor på hotellet och har abonnerat hela gymmet hela veckan. Nu blir det närmsta sporthandlare och köpa varmare kläder för löpning. 🙁

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *