Lördagsträning

Även idag har det blivit träning, lite pressat schema men vi fick in det 😉

Dock ett väldigt lugnt pass och ganska mycket teknik. Det är skönt nu när man börjar kunna tekniken så man vet hur man ska öva på den även utanför crossfitgruppen där man alltid har instruktören att fråga och som säger till en.

Fokus just nu för mig ligger min goat Overhead Squar så vi värmde rejält med några progressioner och sen på det.
Min teknik blir bättre när jag får lite vikt i stället för träpinnen så idag var fokus att försöka öka lite och sätta PB.

Styrka: Overhead Squat 5,5,5,5.5
Martin 20, 20, 25, 25, 25kg PB! Kändes väldigt bra och hyfsat stabilt. Mina fötter vinklar ut sig och jag försöker köra in dem samt ut med knäna. Det blir bättre.

Susanne landade på 20,5kg! Tangerat PB!

Sedan körde jag en liten WOD som jag hittat. Surfar ofta runt på sidor där olika WODs postas, så jag brukar kopiera in dem i ett litet dokument som jag sparar på. Så när vi skall köra själva så har jag nu ett litet arkiv med massa roliga att köra. Och det är ett bra tips till er som inte riktigt vet vad ni ska köra.

Metcon: 10min AMRAP
7st Hang Power Snatch 30kg
7st Pull ups

6 varv blev det totalt. Är jättenöjd, har kört tufft i veckan och det kändes i axlarna när jag skulle snatcha att dom hade fått jobba i OH. Kanske inte optimalt som Susanne sa att lägga OH som styrka innan den här WODen men man lär sig 😉 Väldigt rolig WOD, jag vill bli bättre på snatchar och denna var lagom.

Ha en skön lördag.
/Martin

Print Friendly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *