Magsjuka?

Hej,

Måste börja med att säga att besökarantalet har ökat enormt mycket det senaste och det är jättekul att se. Ibland är lite svårt att förstå att det finns andra som är inne och läser. Jättekul verkligen!

Idag är det fredag och det ska vara så fantastiskt och underbart.. Men vad hände med min fredag?

Steg upp 05:15 och preppade crock-poten med revbensspjäll som skulle vara klart lagom till lunch. Medans jag stod där och preppade så tyckte jag att jag kände mig lite illamående och tänkte det går snart över. Är bara lite trött. Tog mig min kaffekopp med kokosfett i och njöt. Sedan när jag skulle börja klä på mig så kom känslan igen. Skynda mig så jag snabbt skulle komma ut i friska luften. Kommer ner till crossfiten och vi börjar värma upp och jag känner shit jag kommer spy snart om det är en lång uppvärmning. Som tur var så gick det fort. Så det blev styrka, idag gick vi igenom en annan teknik för Marklyft. Man liksom “vevar upp det gamla klockuret” som Marcus beskrev det eller “Stop and go”. Och det verkade funka, dock lyfte vi inte tungt utan mer fokuserade på tekniken 5,5,5,5,5. För tur var det, (nu ska jag inte gå in på detaljer) men en sväng till toan blev det.

Metcon:
5 varv av: 2min per varv, 1min vila
250m löpning
10st KTE
Thrusters 40kg/25kg resterande tiden. Totalt antal Thrusters blir din score och min blev 25st. Första varvet tappade vi förmycket pga vi startade långt från löpmaskinerna. Resterande varven startade vi på löpbandet och då blev det bättre. Är supernöjd med serie på 1,6,6,6,6 och detta bådar gott för nästa gång det är Martin Vs FRAN 😉

Efter WODen så var det ändå ok, körde min tilläggsträning och mobilitet men när jag kom hem.. (09:30) rätt ner i sängen och inte förens först nu har jag börjat känna mig lite mindre illamående. Så det är som Susanne sa, både positivt och negativt att man inte hinner känna efter på morgonen.

Nej nu blir det lite mat och vilken TUR att jag preppade crock-poten imorse?! Så där har ni ännu en anledning att skaffa en 😉

Nej nu blir det vila, sköt om er.
/Martin

Print Friendly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *