Måndag igen – nu kör vi!

Ja, äntligen måndag igen – eller vad tycker ni?! Jag har ju semester och då spelar det egentligen ingen större roll vilken dag det är, men, måndag är ju lika med crossfit på Fysiken med bästa coachen och härligaste träningsgruppen! Vi har testat periodisk fasta i helgen (återkommer med mer om det) och funderade lite på om det skulle påverka dagens pass. Jag kände mig lite extra hungrig innan vi kom igång, men sen var det som vanligt – bara att köra på!

Dagens pass:
Styrka: 10 min OTM power snatch – S 20 kg, M 20-25 kg (M börjar verkligen få till en grym teknik nu!)

Metcon: Burner!
Stege 1-10 av burps (som burpee utan upphoppet) och pullups (grönt band för S, M fixade nästan alla utan band)
Cashout: 300 SU (puh!)
Tid – S 9:01, M 11:48

Tilläggsträning:
2×12 goodmornings (20kg)
2×12 rumänska marklyft (S 40 kg, M 50 kg)

Sen var det dags för M att åka till jobbet, men jag stannade en stund och körde mina tåhävningar, dubbla 6 pack promise (sista veckan å jag ligger lite efter…) och lång stretch. Så himla skönt! Bättre start på dagen kan man inte få! Eller jo, om M hade kunnat göra mig sällskap hade det såklart varit ännu härligare 🙂 nu fick jag äta frukost på balkongen själv istället… Men, om en vecka har han äntligen semester han också!

stretch på Fysiken.jpg

härlig balkongfrukost.jpg

Print Friendly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *