Måndagscrossfit på fysiken

Hej!

Idag var det ett härligt pass och ni som följer oss såg att jag körde bänkpress i lördags. Detta var pga vi kör så sällan bänkpress. Kan säga att igår hade jag grym träningsvärk och när den var som värst så såg Susanne veckans styrka. Gissa vad vi började med idag? Precis.. Bänkpress ha ha.. Bara å köra och ta revansch!

Styrka: Bänkpress 5,5,5,3,3,3
Martin satte ny PB 3a på 87,5kg och det kändes så gött!
Susanne tog hela 40kg! Imponerande!!

Metcon:
5 varv av:
15st TRX rodd
12st Medball cleans
10st Burpee tuck jumps

Martin: 8:13
Susanne 9:56

Sen var det världsklass på tilläggsträningen:
Posterior delt work, 30 T och 30 Y

20130211-214040.jpg

Ikväll har jag varit på mitt första besök hos osteopaten, mycket intressant. Kanske postar om det imorgon men kan säga att jag kommer gå dit igen nästa måndag 🙂

God natt
/Martin

Print Friendly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *