Måndagsmorgon med CrossFit Fysiken

Kl 05.30 imorse ringde klockan – idag var det till slut dags för mig att köra igång med CrossFit Fysikens morgongäng! Har funderat på detta ett tag men prioriterat sömn och att istället köra med M efter jobbet. Men, det ger enormt mycket att köra med Marcus grupper och få tips – han ser ju hur man kan utvecklas och göra rätt på ett helt annat sätt. Förhoppningsvis kan M också hänga med ibland! Morgongänget kör måndag, onsdag och fredag 06.40 och 07.40 och nu är det några gånger som jag inte kan vara med, men från 1 juni ska jag köra en 6-veckorsperiod.

Så, vad stod på dagens schema?
Styrka: OH squat 5 x 5 på 13 kg blev det för mig
Wod: 21-15-9 av back squat (18 kg) och burpees. 6:54 blev min tid!
Tilläggsträning: 3 varv av 10 reps av trx: atomic crunch, pike ups och hill climbs.

Sen blev det äggmuffins till frukost – recept kommer!

paleo äggmuffins.jpg

Print Friendly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *