Maratonmatlagning eller en vanlig söndag hos Proudly Paleo

Första helgen hemma efter semester och stockholmsresa. Gissa vad vi gör? Yes, träning, kaffe på stan, Saluhallen, yoga och en massa matlagning. Precis som vi vill ha det 🙂 Igår myste vi runt på Fysiken på förmiddagen och jobbade på våra goats (svagheter). Inte alltid så kul, speciellt inte när det inte går framåt så fort som man önskar…men, förr eller senare kommer det. Hoppas jag! Sedan gick vi till SO Larsson på Saluhallen. Ut kom vi. Med 7,6 kg kött. Underbart! Två rejäla skivor rostbiff från Gröna gårdar som vi grillade igår kväll, ett kg grytbitar, två kilo köttfärs och 3,6 kg lammfärs. Ja, som ni förstår hade jag en del att göra i köket idag!

20131013-204529.jpg
Började söndagen med ett yogapass, sen salami- och ostomelett till frukost

20131013-204632.jpg
Iväg till CrossFit Göta Masthugget på Öppet hus. Laddade upp med Pure Pharma och kollade in boxen. Längtar till passet imorrn bitti!

20131013-204753.jpg
Två kg av lammfärsen blev till marockanska lammfärsbullar i tomatsås

20131013-204841.jpg
Gröna gårdar-grytbitar blev till en rogan josh. Höll på att hälla i två matskedar chilipulver istället för två TEskedar. Det var tillräckligt starkt som det var ändå 😉

20131013-205001.jpg
Kvällens belöning: cupcakes! Med topping av en kräm på kokossmör och mandelsmör. Mums!

Förutom det här har vi även gjort köttfärs- och spenatmuffins och äppelpajbars. Håll tummarna att vi slipper gå hungriga till veckan! 😉

Förresten, nån som har köpt nya kokboken Paleo for chocolate lovers? Låter ju som att den är skriven för just mig så är nyfiken på den!

Print Friendly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *