Martin goes yoga again

Hej!

Igår tog jag tag i det igen och fick med mig Susanne på detta. Har märkt att min kropp har reagerat väldigt bra på osteopatin samt min egna stretch. Så detta skulle nu testas.

Och gissa om det gick över min förväntan?! Tror min Susanne blev lite imponerad när jag fixade både dhanurasana och eka pada rajakapotadana 😉

Anledninge till att jag inte yogat på länge är för att jag kände att jag kom så långt som jag kunde med min rörlighet med yoga samt egen stretch. Men att något mer avancerat var tvunget att göras. Det var då jag lyssnade på Susanne och började att testa osteopati. Sen om det är det som fått igång min rörlighet i fotleden och bröstryggen (och mycket annat) vågar jag inte svara på. MEN det är bra mycket bättre och det jag gör funkar. Så nu blir nästa steg att ta tag i yogan igen för att bli ännu rörligare och lära känna min kropp ännu bättre.
Tror verkligen på kombinationen crossfit + yoga = magiskt 😉

Ikväll får ni uppdatering om vårt pass imorse.
/Martin

Print Friendly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *