Matlagningssöndag

Hej alla!

Ja nu har ni precis fått ett härligt recept på leverpastej. Men vad har vi mer gjort idag? Man skulle nog kunna uttrycka sig “vad har vi inte gjort idag?!”

Började dagen med löpning i Skatås, där motivation på oss båda verkligen var noll.. Men S gjorde grymma 3km och jag 5km. Hon är tillbaka i löpspåret på söndag igen och jag på tisdag. Då hoppas jag att motivationen är tillbaka också! Men tror det här lugna passet var bra för mina baksidalår som jag fortfarande har träningsvärk i (grymt CrossFit pass i fredags)

Sedan våran vanliga veckohandling som resulterade i att vi köpte ca 1,7kg färsk lax.

20120715-194445.jpg
På med salt och in i ugnen i max 20min i 200C thats it! Så gott! Vilken skillnad mot den frysta som vi brukar handla. Vi är båda rungande överens om att aldrig mer fryst!!! Dessutom var den färska BILLIGARE än den frysta!

Sedan spårade det ut med matlagningen haha.. Idag måste vi satt någon form av rekord.. Och recepten kommer så fort vi fort orken tillbaka för nu sitter vi utpumpade i soffan. Jag tittar på CrossFit games medans S är kvinna och kan läsa samtidigt som hon också tittar 😉

Men dessa maträtter har vi gjort idag:
Leverpastej
Lax med spenat
Choklad bars (grymt goda och funderar på om jag skall ladda med dessa innan maran)
Köttfärslimpa
Kyckling
Samt.. Morgondagens frukost för imorgon bitti är det crossfit!
Här kommer ett kort som säger allt..

20120715-195047.jpg
NU är vi reda för veckan med glädje, träning och kärlek!

/Martin

Print Friendly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *