Morgonträning på Fysiken

Imorse när jag vaknade var det väldigt lockande att ta det lugnt, stanna hemma och äta frukost med M och sen bara åka till jobbet som vanligt. Men, jag hade ju faktiskt packat väskan kvällen innan…och i princip bestämt mig för att köra ett pass på morgonen…och då är det ju lika bra att sticka iväg, eller hur!? Så, jag kollade snabbt när bussen skulle gå och insåg att jag hade ca 10 min på mig att fixa mig i ordning. Kan säga att gårdagens förberedelser var a och o! Utan frukost i kylen och träningsväskan packad hade det blivit tufft att hinna, men nu kom jag med bussen och var på gymet några minuter efter att de öppnat. Kände mig riktigt duktig! 🙂 Idag blev det vanlig styrketräning, för att stärka upp de muskler jag behöver till pullups och tyngre bänkpress. Såg ett gäng köra crossfit i hörnan där och blev såklart sugen på det, men jag får vänta till onsdag!

Dagens träning:
Hantelpress 11 kg-hantlar
Bänkpress, upp till 37,5 kg (fast då blev det bara halva reps, behöver M som passar!)
Pullups i maskin
Hantellyft åt sidan
“Y” i TRX:en, för baksida axel

Och såklart, dagens pass med 6 pack promise! Riktigt tuffa övningar idag, men ganska kort pass iallafall. Matlåda med kall äggröra med bacon på det och så var det bara att köra igång med jobbet! Ikväll blir det after work med några kollegor, medan M får köra crossfit – jag är lite avis ändå..;)

Print Friendly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *