Nu kör vi V48

Så då är vecka 48 igång på allvar!

I vanlig ordning så började vi med simning 😉 nej crossfit!!!!

Styrkan idag var faktiskt bänkpress. Vi har inte kört det på jättelänge så det skulle bli spännande och se om man tappat något. Hör å häpna Susanne gjorde en trea på 40kg! Själv tog jag en trea på 85kg och är mer än nöjd. Efteråt så tänkte jag på alla timmar jag lagt på bänkpressen innan när jag var “gymråtta” ha ha jaja, man hittar oftast sina vägar 😉

Metcon: AMRAP 12min
6st Hang Power Snatch M 30kg S 20kg
8st Front Squat M 30kg S 20kg
16st Jämnfota hopp över stången

M 6varv + 6 HP + 8 FS
S 8varv + 6 HP
Som ni ser så var Susanne supersnabb!

Nu hoppas vi på att Susanne inte blir sjuk, hon har ont i halsen men hon har precis fått en supersmoothie av mig så imorgon är hon frisk 😉

/Martin

Print Friendly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *