Nu vänder vi blad…

Ca ett år av allt man kan önska sig är nu över.. Vi visste att den här dagen skulle komma men inte så fort. Vi skulle ju vara beredda när beskedet skulle komma. Men var vi det? Nej inte alls, men är så otroligt tacksam att vi har fått vara med early birds (trots utan on-ramp för mig. Susanne du gjorde ett bra jobb 😉 ) men förändring behöver inte betyda att det blir sämre, nej inte alls. Vad är skillnaden? Jo detta!

20131008-124657.jpg
Så nu flyttar early birds till Masthugget och till en RIKTIG box. Där kan vi droppa vikter, spela musik hur högt vi vill (Susanne glöm inte öronpropparna 😉 ) klättra i rep, alla kan köra wall balls m.m..

Portarna öppnas 14/10 men vi fick våran smygpremiär i går, som bestod av DT.
5 varv av:
12 Marklyft 60/40
9st Hang Power Clean
6st Push Jerk

Martin: Körde på 50kg (2,5kg lättare än förra gången pga de små viktskivorna var slut, men Maq har lovat fler) tiden blev 9:02 Förra gången blev det 13:28 men går inte riktigt att jämföra med.
Susanne: 30kg 9:47 riktigt bra.

Götas nya box kommer blir riktigt, riktigt BRA! När jag loggade in i deras bokningsystem så blev jag som ett barn när jag såg alla deras pass.. Undra om det är bra eller dåligt för mig?! Ha ha… Nu hoppas vi bara att det funkar med logistiken för oss och att alla birds flyttar med till nya boet.

Sköt om er,
Martin

Print Friendly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *