Om gluten

God morgon!

Nu är vi tillbaka i Göteborg efter en superhärlig påskhelg i stugan. På vägen hem stannade vi hos tant Annette (en gammal släkting) och bjöds på hembakt tunnbröd och bullar. Så, för första gången sen jag vet inte när åt vi helt vanligt “gluten-fika”. Det var helt enkelt inte läge att berätta om vår kost, så istället mumsade vi på det goda mjuka tunnbrödet 🙂 Tyvärr fick jag ont i magen senare på dagen och kände mig allmänt risig. Kanske pga fikat, kanske pga nåt annat – vem vet?! Idag fick jag tips om den här artikeln via ett nyhetsbrev jag prenumererar på och tja, jag är glad att det är väldigt väldigt sällan vi äter spannmål… Läs och lär dig mer om varför! Och vill du ha alternativ till vanligt bröd, hittar du jättegoda recept här på vår sida 🙂

Print Friendly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *