OMG! Den är här!

Som jag har längtat! Ni vet Juli Bauer, hon som driver den där sajten med alla himmelskt goda paleo treats som jag tipsat om förut, paleomg.com, hon har äääntligen släppt sin kokbok! Måste ha måste ha måste ha 😀 Såg för ett par månader sedan att den var på gång, men på nåt sätt har jag helt lyckats missa att den faktiskt är här nu (fortfarande ett mysterium hur jag missade det, jag som vanligen har stenkoll på såna viktiga saker). Som tur var hade Martin bättre koll än jag, även om jag t o m lyckades missuppfatta första gången han sa att den släppts nu. Men, efter många om och men, nu VET jag att den är här. Och, den finns att beställa på t ex Bokus och adlibris.
paleomg
Lovar att den är fullproppad med massa mumsiga recept! Så snälla posten, skynda skynda 🙂

Print Friendly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *