Ont i halsen…

Hej!

De senaste passen (mån o ons) så har jag känt att jag har inte kunnat ge allt… Blivit trött mycket fortare än jag räknat med.
Och i onsdags började det komma, ont i halsen. När jag skrev om passet i onsdags så hade jag börjat kurera mig men ville inte ens tänka tanken att inte träna på fredag (idag).
Ingen förbättring igår, så när jag skulle lägga mig så packade jag väskan och tänkte att jag tar beslutet 05:20 om det blir ett pass eller ej.
Om vi spolar tillbaka klockan några år så skulle jag för det första aldrig ens tänka tanken att jag skulle behöva ta ett beslut på morgonen, för då hade jag tränat.
Visst hade tryckt i mig ipren eller treo för att kunna ta mig ner men jag hade tränat.

Men idag är det annorlunda, tänker mycket mer på hur min kropp mår innan jag kör ett pass. Och imorse fick jag svaret, kunde knappt svälja och direkt när jag kände detta så ställde jag om klockan och sov en timme till.
Det kändes så RÄTT (men saknade Early Birds!) när jag tog beslutet, för vems skull tränar jag egentligen? Min!! Och hur länge vill jag kunna träna? Precis… detta är för livet ut… Om det är crossfit livet ut vet jag inte men något kommer det att vara iaf.

Men som min Mamma brukar säga: Sent skall syndarn vakna!
Och nu har jag vaknat, äntligen!!

Just nu kör Susanne ett grymt pass på CrossFit Örebro, har vi tur så rapporterar hon om det sen. 😉

/Martin som kommer ge allt på måndag, räkna med det!

Print Friendly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *