OPEN 14.2 – Check

Så idag var det dags för opens andra WOD 14.2
Ni hittar beskrivningen av den här.

Direkt när jag såg den så blev jag glad att det inte var DU igen ha ha.. Hade hoppats på Pull ups, men fick chest-to-bar. Vilket kanske inte var så otippat…. OHS är inte direkt en styrka hos mig och vikten ligger väldigt nära mitt PB. Den här gången ska den bara vandra nååååågra gånger mer upp å ner än 1RM.

Känslan idag var väldigt annorlunda mot förra helgen. Nervositet var nästan obefintlig om man jämför mot förra veckan. Vet inte om det kanske har påverkat att Susanne har varit sjuk hela veckan så jag har undvikit att prata om det. I och med vi har inte vetat om hon skulle kunna köra idag eller ej. Men hon ställde upp idag, med målet att göra 1 rep så hon iaf kan köra vidare. Hennes 1RM på OHS är 30kg, idag skulle hon göra 1 rep på 29kg med en uppladdning av en veckas skjudom, nästan igen mat och förbannat dålig sömn… Precis inte optimalt.

Martin: 39 reps – Först besviken att Maq no reppade 3 sista så jag inte fick köra vidare. Men efter 2 min så var jag förbannat nöjd! Kändes på uppvärmingen att OHS satt fint och att det inte hängde på dem, utan C2B. Hade en plan innan på hur jag skulle göra, litade på den och det funkade!

Susanne: 10 reps! Måste säga att jag är så imponerad av henne. Hon tyckte min prestation var bra men hennes är mycket bättre!!! Med den uppladdningen hon har haft och tar nästan sitt PB 10 ggr.. Vad ska man säga? Helt sjukt…

Tror att jag dessutom insåg till viss del vad OPEN egentligen handlar om. Det har varit två ganska svåra WODar (iaf för mig) men jag har lyckats göra dom. Har flyttat mina gränser liiiite till mot vad jag trodde jag skulle kunna göra. Kommer jag någonsin göra SU i stället för DU igen? Nä.. Kommer jag köra C2B ibland när det står Pull ups på tavlan? Jajamensan! Varför? För att jag KAN och VILL bli bättre. Släppa kampen mot klockan och “just suck it up” för jag vill redan nu vara med i OPEN igen nästa år och då kommer det garanterat vara DU med. Då ska jag hoppa som en boxare 😉

Längtar till 14.3!

20140308-173714.jpg

/Martin

Print Friendly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *