OPEN 14.4 – Check!

Igår var det min födelsedag och vi körde 14.4. Kan det bli bättre? Nej inte för en crossfitgalning som mig. Vi gick upp 01:00 i fredags och såg när 14.4 släpptes. Har våndats lite över att clean skulle komma snart och jag vet ju att dom är inte lättare än 61kg. Clean är en övning det har hänt minst på hos mig. Tror inte det hänger så mycket på styrkan för mig utan mer på teknik och mobilitet. Men nu kom den, bara att glädjas åt att den inte låg tidigare var min tanke. Susanne hoppades på att hennes första TTB skulle komma!

Metcon: 14.4 AMRAP 14min
60 kcal Rodd
50 TTB
40 Wall balls
30 Clean 61/43kg
20 MU

Susanne: 60 reps – Blev ingen TTB men så hon kämpade! Tyckte synd om henne att hon inte fick sätta den igår men den kommer komma! Var så säkra!

Martin: 160 reps – Denna är den som jag är mest stolt över än så länge. Som det är i alla OPEN WODar så är ens brister väldigt uppenbara och för mig så tog wall balls mest kraft. Otroligt nöjd med att jag fixade 10 cleanar på 61kg. Kan säga att det känns i mina shrugmuskler idag. Har aldrig känt det innan så kanske jag gjorde rätt den här gången 😉
20140323-135334.jpg

Efter passet fick jag behandling av Åsa som var otroligt skön (tack Susanne) sen blev det hem till att se på Arsenal. Det blev dagens besvikelse… Men Susanne räddade upp det med den här härliga födelsedagspajen till mig!
20140323-134940.jpgRaw bananpaj med kokosgrädde och paleokolasås Mmmmmmmm… Helt i min smak var den!!

Vi hörs!
/Martin

Print Friendly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *