Overhead Squat Lördag

Nu har semestern börjat och jag startade dagen med att ta väldigt god tid på mig innan jag kom iväg till fysiken. Brukar inte ta så lång tid, men idag var jag riktigt seg..

Funderade på vad och hur mycket jag skulle köra och så kom jag tänka på förra helgen när jag och Susanne körde. Då frågade hon mig efter mina OTM av OH squats, undra vad du maxar egentligen? Så det fick bli mitt mål idag!

Värmde upp rejält innan jag körde igång, riktigt myste runt på fysiken och njöt. Det var inte mycket folk så jag kunde hoppa runt hur mycket jag ville 🙂

Styrka: OH squats (måste snatcha upp den) 5,5,3,3,1,1
20,25,30,30,32.5,35kg här var jag klar med serien, men tror ni att jag kunde sluta NU när jag redan här gått förbi min tyngsta OH med 5kg?! Precis.. 40kg inga problem! 42,5kg inte heller några problem men slutade här. Ville inte bli girig och jag var mer än nöjd. Kommer ni ihåg att jag har sagt att 50kg ska jag ta till Jul?:) Precis nära nu. När jag stod där och skulle testa på 42,5kg så insåg jag en sak, mitt PB på snatch är bara 42,5kg så det innebär ju att jag även där måste höja mig. Perfekt!!

20130907-145254.jpgÄr så glad att jag tog tag i detta i våras, för nu börjar det hända grejer!

Metcon:
3000m rodd
12:07 – Målet var under 12min men jag tog det för lugnt i början. Men är ändå nöjd att jag klarade 3000m, har aldrig kört så långt innan.

Nu ska jag fortsätta njuta och tror jag skall unna mig ett yogapass ikväll. Yes ni läste rätt.. Unna mig, ser det inte längre som ett nödvändigt ont utan mer som avkoppling för huvudet och kroppen.. Gött är det!

/Martin

Print Friendly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *