Paleo challenge dag 15

Första dagen på tredje veckan! Och måndagar är ju alltid lika härliga, eller?! För mig är det verkligen olika, ofta önskar jag att helgen vore lite längre men ibland är jag riktigt motiverad inför veckan och allt som ska hända. Idag är jag nog mest trött…sov mina åtta timmar inatt men kanske behövs det några fler nätter med god sömn innan jag är helt ikapp efter förra veckan. Funderar på att gå på yoga imorgon bitti kl sju, får se hur tidigt jag kommer i säng ikväll!

Igår blev det en lugn dag efter löpningen och massa goa kakor såklart! Hoppas att M bakar snart igen! Såna söndagar gillar jag 🙂 sju poäng blev det både lördag och söndag så nu är vi på gång igen! Extra pepp nu när vi närmar oss slutet också – får köra lite extra pushups nu så jag kan förbättra min tid på tävlingswoden! Ikväll blir det tabata pushups hemma i lgh 🙂

Print Friendly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *