Paleo challenge dag 19 – en vecka kvar

Äntligen fredag! Och nu är det bara en vecka kvar på vår paleoutmaning, sen får vi fira! Känns som veckorna gått fort, samtidigt som det känns som att vi gjort detta länge. Har ändå blivit större förändringar och mer ökad medvetenhet än jag trodde – vi gör egen majonnäs, väljer bort solrosolja som är i varenda inläggning/marinad/sås verkar det som, M ska testa latte på kokosmjölk osv. Jag gillar det här, även om det också ska bli skönt att kunna göra något undantag emellanåt och inte behöva vara riktigt lika besvärlig vid restaurangbesök 😉 samtidigt vet jag ju att det är för min egen skull, för att jag vill stoppa i mig sånt jag mår bra av. Och, det syns resultat!

Igår blev det sju poäng igen, äggröra och bacon till frukost, kycklingfilé med broccoli och paleopesto till lunch, lite nötter som mellanmål, paleo köttfärssås med ugnsrostad färsk vitkål till middag och så avslutades dagen med lite mandelsmör och en kopp varm choklad till vår favoritserie Game of Thrones. En riktigt bra dag! Det blir det idag också 🙂

Print Friendly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *