Paleo challenge dag 4

Full pott med 7 poäng för mig både måndag & tisdag. Igår blev det lunch ute & även om salladen nog var så bra den kunde bli när man inte gör den själv, säger mitt samvete ändå att jag får dra av en poäng… Funkar fint med maten i övrigt, gjorde massa matlådor i söndags så vi var väl förberedda för veckan. Men, bara för att jag inte får…så blir jag lätt lite smått chokladsugen…;) har hittat ett recept på chocolate chip cookies (självklart paleo!) som vi ska testa någon dag – återkommer med recept & bild då! Känns som det inte kan bli annat än riktigt gott iofs 😀

Idag har träningsmotivationen varit riktigt låg & jag kände mest bara för att åka direkt hem efter jobbet, till soffan & en bra bok. Fast jag vet ju att det är mycket härligare att sjunka ner i soffan efter ett träningspass, så jag tog mig till slut i kragen & bokade in mig på ett CX worx & nu är det dags att gå iväg & köra järnet!

/S

Print Friendly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *