Paleo challenge-final del 2

Hej!

Precis som ni såg så gjorde S GRYMMA resultat i Paleo challengen! Det har varit 26 dagar utav förtvivlan (min majonnäs försvann) lycka (S hittade recept på enkel majonnäs och äter nu ingen annan! 🙂 ) gemenskap, pirr, nyfikenhet, spänning, tuffa pass och härliga nya recept!

När vi kom ner till gymmet fick vi info precis som S skrev att hon hade förbättrat sig med 3min!!! Då tänkte jag “Oh shit det är på den nivån DOM är på.. Jag är nöjd med 10-15 sekunder…
Skall inte tråka ut er med mer tjöt utan komma till resultaten!
WOD:en ser ni nedan.
26 dagar sedan hade jag de här resultaten:
WOD 8min 57sek, midjan 87cm, vikt 74kg
Idag:
WOD 6min 5sek, midjan 79cm, vikt 72,85kg

Ja vad säger man om detta? Grattis M & S! Det funkar kanon att träna hårt på gymmet och långdistanslöpning med paleo vilket jag aldrig trodde för några årsen när jag trodde att kolhydraterna måste fyllas på till några hundra gr/dag. Gissar på att jag ligger runt 20-30gr/dag idag. Det är ok att ändra uppfattning om det man tror på 😉

Hur kommer jag att fortsätta?
Tror precis som Marcus skrev igår att ligga runt 80% paleo, 10% socker, 10% mejeri (Fuck GLUTEN!!) blir en grym kombination för det måste funka i vardagen annars så går det helt åt skogen och det blir bara något man kör ett tag.

Ni som funderar på att börja ta tipsen av de recepten vi kör, håll allt enkelt och det är mänskligt att ibland inte äta paleo och göra undantag. Fungerar det i vardagen för er så är det ingen diet utan LIVSSTIL!!! Ok?! 🙂

Nu fortsätter vi men först skall vi njuta av riktigt gott kött (recept på marianden kommer sen) samt vin ikväll!

Vi hörs!
/M

Print Friendly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *