Paleo challenge-final!

Idag var det dags! Efter 26 dagar av strikt paleokost (med några undantag), postande av recept på Facebook, peppande av min lagkompis M (och såklart av mig själv) och lagom mycket crossfit å löpning var det imorse final!!! Vi ville gärna köra med och träffa några av de andra som varit med i utmaningen, så vid halv åtta imorse infann vi oss på Fysiken för mätning av midjemått och finalwoden. Tidig morgon trots ledig dag, men det var det värt! Finalwoden var precis den vi körde första dagen på utmaningen så vi skulle kunna jämföra resultatet:
50 pullups
50 pushups
50 situps
50 air squats

Jag hade tiden 8:29 den 23 april och midjemåttet var 83 cm. När vi kom till gymet hade den första gruppen (de börjar 06.40…) kört och en av tjejerna där hade förbättrat sin tid med tre minuter! Tänkte att det fixar jag aldrig, det är ju hur mycket som helst… Men, efter uppvärmning och pers i marklyft (70 kg!) var det dags att köra igång! Och det gick kanon!!! 6:05 stannade klockan på, så en förbättring på nästan 2,5 minut – hade jag aldrig trott! M var faktiskt ännu snabbare – och såklart grymt nöjd med att ha slagit mig – men det får han själv berätta om… Midjemåttet hade jag minskat med två cm, helt ok. M hade återigen ett grymt resultat – fantastiskt bra jobbat min fina M!!!

Efteråt gick vi till Starbucks för en riktigt god frappucino – och Ms första latte på en månad, mums!

frappucino.jpg

Print Friendly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *