Paleo challenge – tre dagar kvar

Nu är det ju snart fredag vilket innebär paleo challenge-final! Hur ska det gå?! Fick ju en liten indikation igår med mätning av midjan, men det ska bli spännande med woden och se hur mycket snabbare vi blivit! Känns lite tråkigt att utmaningen snart är slut, det har varit både inspirerande och utmanande. Och det är ju så mycket enklare att köra strikt när man ser målet! Å andra sidan känner jag att jag gärna fortsätter så här, med några fler undantag kanske, men i grunden detsamma. Mejeriprodukter klarar jag mig fint utan, förutom någon liten ostbit som nog kommer slinka ner emellanåt framöver, och spannmål vill jag helt enkelt inte äta eftersom jag vet vilken inverkan det har på min kropp. Nu har vi ju testat och sett att det går alldeles utmärkt att leva så här – och det är ju det som är grejen, att hitta något som funkar i längden!

Paleo for life helt enkelt! Och crossfit såklart – jag vill också kunna göra en handstand pushup…;)

Print Friendly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *