Paleo recept: Bärpaj

Här kommer receptet:

7-8 dl frysta bär
1 ägg
3,5 dl mandelmjöl
2 msk kokosolja
1 msk kanel
Ev honung

Sätt ugnen på 175 grader. Häll bären i en ugnsfast form. Blanda ägg, mandelmjöl, kokosolja och kanel väl. Ringla eventuellt lite honung över bären. Fördela smeten över bären med händerna och grädda i ca 35 min. Servera gärna med vispad kokosgrädde.

20120506-160644.jpg

Print Friendly

4 reaktion på “Paleo recept: Bärpaj

  1. Blev toppengott! Lade till 1 dl hackade hasselnötter och kanel samt lite lite stevia. Borde kanske tagit honung istället för att vara riktigt paleo…

    • Kul att det blev så gott 🙂 Hackade hasselnötter och kanel låter jättegott att blanda i, det ska vi testa! Och vilken sötning man använder är ju en smaksak, huvudsaken man själv tycker det funkar! Har testat stevia några gånger men tycker det blir lite bismak så vi kör på honung eller kokossocker.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *