Recept: Rostad vitkål

Recept: Rostad vitkål
1/2 vitkålshuvud (eller så mycket vitkål du vill ha och som får plats på plåten)
Olivolja (ej extra virgin)
Salt
Skär vitkålen i bitar och lägg ut på bakplåtspapper. Ringla över ca 1 msk olivolja och ta några tag med saltkvarnen. Blanda runt allt med händerna. Sätt in i ugnen på 200 grader i ca 20 minuter.

Paleo recept - Rostad vitkål

20120805-144509.jpg

Print Friendly

2 reaktion på “Recept: Rostad vitkål

  1. Hej!

    Jag undrar, vad gör man med det som blir över? Om man låter det stå i kylen til ldagen efter, kan man värma det i micron eller är det ugn som gäller? Eller är det kanske lika gott kallt, dagen efter?

    Tack på förhand!

    • Hej Sussie!

      Det går jättebra att spara och värma i micron, kanske inte lika gott som när det kommer direkt från ugnen men det funkar! Vi har det ofta i våra matlådor 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *