PB i marklyft

Ja så var tanken idag att det skulle bli, men så blev det inte. Hade detta varit för ca 5 månader sen så hade jag antagligen blivit skitsur och inte gjort något vettigt av resten av passet. Men något har ändrats… Inte så att jag har gett upp om nytt PB i marklyft eller så, utan det är mer att jag litar på den planen jag har och jag VET att det kommer att komma, inte idag men någon annan dag. Så istället så höll jag mig till min plan och körde det jag verkligen behöver förbättra. 10min OTM av 2 strikta HSPU samt 2 strikta pull ups. Fixade 5 min sen fick jag skala till 1 HSPU. Riktigt riktigt nöjd med 15 HSPU och 20 pull ups, axlarna verkar hålla… Har satsat rejält på benen nu när axlarna har varit trasiga så det blev även lite knäböj med paus i botten.
50kg 2s paus 5rep
70kg 2s paus 5rep
90kg 3s paus 5rep
90kg 3s paus 5rep
70kg 5s paus 5rep
50kg 5s paus 5rep
Har även fått rådet av coach Elinor att hålla mig ifrån lyftarskorna så långt det går. Detta för att öka på min rörlighet samt att inte förlita mig allt för mycket på dom. Så alla knäböj under 105kg är det mina nya nanos som gäller. Passet avslutades med TABATA DU där ditt lägsta antal blir din poäng. Förra gången jag körde det så blev det 13st… idag 18st!

Som sagt. hade detta passet varit innan min skada så hade det känts skit men istället blev jag så otroligt glad över att mina axlar höll och att DU börjar komma, dvs mina svaga länkar har höjt sina lägsta nivåer. Det är min plan att fortsätta med 2015!

/Martin

Print Friendly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *