PB Regn och svettigt!!!

Oj insåg precis att jag har missat att lägga upp några pass här. Tur att Susanne skrev om igår när vi var ute och sprang. Dagens WOD var väldigt inspirerad från the CrossFit Games som vi har följt i helgen. Shit vad duktiga dom var!!! Hade varit riktigt kul att testa på att tävla, bara hoppas man inte kommer sist.

Styrka: Marklyft 3,3,3,1,1,1 – Dags för PB
Martin: Kom upp till 140kg Nytt PB – Mitt förra PB på 135kg satte jag 9/1 så man kan lugnt säga att detta var efterlängtat! Har försökt mig på 140kg några gånger innan men knappt kunnat rubba vikten. Men idag, då jävlar! Så skönt. Ett steg närmare 2xKroppsvikten! Mycket som börjar släppa och det är skönt för jag lägger ner mycket tid på att göra mig rörligare. Jag kan verkligen rekommendera YOGA..

Susanne: Drog också till med nytt PB på 90kg. Så gött för henne. Ett försök på 92,5kg men det gick inte den här gången. Men det kommer.

Totalt satte hela 4 pers nya PB – Fy fan vad motiverande det är, grymt Early Birds!!

Metcon: AMRAP 12min av:
400m löpning/rodd
15st OH squats 30/20
2min vila
AMRAP 6 min av:
25st Pull ups
7st Push Jerk 50/35
Cash out: 100st Situps

Martin: 3 varv + 2 varv 7 reps. Mycket nöjd med att fixa 45st OH squats med 30kg. Hade inte mina Olyskor men det gick ändå. Som sagt börjar hända saker. Den andra var överjävlig! Den som såg så lätt ut på gamesen ha ha. Glömde av cash outen och när det var dags så trodde jag att jag skulle gå där ifrån… Men det var bara att lägga sig ner och köra igenom dom.

Susanne: 2 varv 4 reps, 2 varv 29 reps.

Här är dagen hjältar minus Hulken (Robban) och Sara

20130729-202649.jpg

/Martin

Just det, min härliga middag när inte Susanne är hemma ha ha..

20130729-202729.jpg Biffar, bearnaise, tomat och jordgubbar – mums!

Print Friendly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *