Push press Helen

Imorse kunde tyvärr inte Susanne vara med pga. av jobb. Men så är det ibland och bara att göra det bästa av situationen. Drar dit henne imorgon bitti istället 😉

Har ju haft problem med att somna på söndagskvällarna så jag testade att gå upp 06:15 (nej jag är inte som alla andra) för att inte rubba kroppsrytmen. Resultatet? Somnade innan 22:30 istället för 01 = Nöjd

Styrka: Bulgarian split squat 8,8,8/Ben
20,30 och 40kg Varje gång jag kör den här övningen så säger jag till mig själv att den här ska jag köra oftare. Men inte sjutton gör jag det. Men gör ett försök till och ska köra den inom 4v igen (är väldigt envis).

Metcon: Typ Helen
3 varv av:
400m Löpning
21st Push press 40kg
12st Pull ups

Tid: 11:35 – Nöjd med tiden men tappade det totalt på sista varvet.

Det blev ingen yoga på fysiken ikväll, istället blev det yoga med Josephine Selander (En av Susannes lärare) fast på DVD. Funkar kanon!

Ha det gött!
/Martin

Print Friendly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *