Recept: Paleo Banan- och vaniljpannkakor

Häromkvällen bjöd Martin på en riktigt mumsig överraskning! Tur han sa till mig att inte äta mig proppmätt på middagen, för sedan vankades det efterrätt. Jag hittade det här receptet förra veckan, men trodde inte det skulle provlagas så snart. Och inte utan att jag visste om det. Men jag gillar överraskningar! 🙂 och kan varmt rekommendera PaleOMG, massor med härliga recept! Hennes kokbok släpps under våren – jag längtar!:)

Paleo Banan- och vaniljpannkakor
2 bananer
3 ägg
3 msk kokosmjöl
1 tsk vaniljpulver
¼ tsk bikarbonat
1 krm kanel (mer om du gillar kanel)
1/2 krm salt
2,5 dl frysta bär (vi hade hallon)
1 msk honung (funkar bra utan också)

Kör bananerna till en pure i matberedare eller med stavmixer. Tillsätt äggen och mixa igen. Tillsätt vaniljpulver, kokosmjöl, bikarbonat, kanel och salt och blanda väl. Hetta upp en stekpanna och stek pannkakorna (2-3 msk smet/pannkaka). Under tiden du steker pannkakorna, värm de frysta bären i en kastrull och rör ner honungen. Servera pannkaksberget med bärkompotten på toppen!

20130228-144056.jpg

Print Friendly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *