Reebok Oly skor

Idag kom äntligen leveransen från sportamore med våra skor!! Plus lite annat till Susanne 🙂

20130207-185100.jpg Har funderat ganska länge på dessa och efter att ha lyssnar på coach Maq och fått råd från Ellinor Rehnström så kände jag att nu var det dags. Hade tänkt vänta och gr mig skorna som födelsedagspresent men så fick Susanne 25% rabatt på sportamore och då tänkte jag att jag kommer inte kunna köpa dem billigare. Så då slog jag till. Susanne kunde inte hålla sig så hon köpte ett par också.

Nu skall dom in i ugnen i 3min på 100C så att dom formgjuts efter fötterna.
Ska bli så kul att testa dom imorgon på front squaten 🙂 Tanken är att ha dessa på WODar där det inte är löpning, så jag hoppas så mycket att det inte är det imorgon.

Vi hörs
/Martin

Print Friendly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *