Saucony Kinvara 2 – 113 dagar kvar

Saucony Kinvara 2
Så ser dom ut och dom skall ta mig runt 42195 meter på Berlins gator den 30/9!

NU har den riktiga uppladdningen inför maratonet börjat. Fr.o.m idag så ska jag se hur min kropp reagerar på att köra ca 20-22km/pass varannan söndag. Detta är för att vänja kroppen vid lite längre distanser. Självklart så skall jag försöka med något/några +30km också. Som sagt det började IDAG! Vi brukar springa i Skatås på helgerna och det gjorde vi även idag, enda skillnaden var att jag sprang dit i mina nya skor!:) Tänkte att jag måste sätta dem på prov direkt för att se om dom är så bra som jag tror. När jag köpte dom igår så började tankarna snurra om detta verkligen är skor för mig eller ej. Tydligen så ändras tekniken pga den stora skillnaden mot mina andra. Tex skillnaden mellan häl till tå är bara 4mm, dom väger ca 210g mot mina förra på ca 370g.. Och på ett maraton blir det ganska mycket vikt!! Men som sagt detta snurrade i mitt huvud hur min kropp skulle reagera med dessa. För jag vill inte dra på mig några skador i onödan men vem fan vill det?!?!:)

Jo så idag blev det löpning till Skatås ca 14km sen fortsatte jag med S i 8,25km så totalt 22,25km och det är jag nöjd med! Vad tyckte jag om skorna då? Kanon bra! Sitter underbart härligt om foten, fick bra fart i steget (tvingade mig att springa långsamt) pga jag ville verkligen känna hur kroppen reagerade och inte bara köra på.

Om ni är intresserad av hur mkt jag springer så är upplägget så här varannan vecka:
1v
Tis 14km
Tor 8km + intervall
Sön 20-22km
Tis 14km
Ons 8km + intervall
Sön 5km
Så kommer det rulla på ett tag framöver!

Vi hörs!
/M

Print Friendly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *