Semester!

Yes, första semesterdagen idag – så härligt! Martin får jobba några veckor till dock, men, den som väntar på nåt gott…! Semester eller ej, måndag morgon ringer klockan 05.20 och idag skulle jag äntligen få vara med och köra igen! Så trist att missa passet i fredags, men är man krasslig så är man. Är ju så vuxen och klok att jag börjat lyssna på kroppen nu 😉 Superkul att köra med Coach Maq nu när han är tillbaka efter sin semester! Det blev ett alldeles lagom pass idag (det ryktas att det vankas något alldeles extra special till på onsdag: Early Birds har satt ihop en egen wod till Marcus) och skönt att bara köra igenom kroppen. Efter passet hade jag ju all tid i världen för tilläggsträning, så jag nötte på med greppträning och olika övningar för att stärka och preppa för pullups. Bara att ha tålamod. Massor med tålamod.

20130805-104612.jpg
Ibland känns det som att jag står helt stilla med vissa övningar och som att det aldrig kommer att sitta, men, jag vet ju att det kommer. Förr eller senare. Gäller att kunna se allt annat som jag faktiskt förbättrat mig på också, det blir ju lätt att man tar för givet så fort man klarar nåt nytt och glömmer vilken resa det var att ta sig dit. Så, när det känns riktigt tungt med något, nån övning eller nåt annat, tänk på allt annat du är grym på och vet med dig att en dag, då kommer du att nå ditt mål. Kämpa på och ha tålamod så lossnar det när du minst anar det!

Efter träningen och en lång stretch passade jag på att basta och bara vara. Nu sitter jag på Starbucks och läser yogafilosofi. Boken ser kanske lite tråkig ut, men är faktiskt riktigt intressant – jag lovar!

20130805-105121.jpg
Jag har en hel del litteratur att plöja nu under yogalärarutbildningen och länge kändes det ganska tungt och pressande, böckerna verkade jobbiga och jag somnade nästan så fort jag öppnade dem. Men, så insåg jag att jag var tvungen att hitta ett annat sätt att göra det på, så att det skulle bli roligare och så att jag faktiskt ville läsa. Nu sätter jag mig på nåt fik, tar nåt gott att dricka och har en lagom ambition på hur mycket jag ska läsa varje gång. Så bra det funkar! Och som sagt, nu har jag dessutom upptäckt att böckerna är väldigt intressanta och ger många insikter på vägen. Vilken skillnad!

Oavsett om du jobbar eller är ledig – vad kan du göra för att det här ska bli en riktigt bra måndag? Om du har nåt svårt/jobbigt att göra – hur skulle du kunna göra för att det ska bli lättare?

20130805-105643.jpg

Print Friendly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *