Sista dagen på Whole30!

Ja, idag är det faktiskt det. Sista dagen av 30. Snart i mål. Kommer kanske kännas lite tomt imorgon när det är över, samtidigt som det förstås ska bli underbart att fira att jag fixat det här! Första dagarna kände jag mig lite begränsad i vad jag fick äta, men sedan har det helt enkelt blivit en vana och faktiskt ingen större utmaning. För det mesta iallafall. Klart jag ibland har känt att det hade varit riktigt gött med en kopp varm choklad, ett glas vin eller något annat. Men eftersom man inte kan fuska (då får man börja om från början) när man kör Whole30 så har det liksom aldrig varit något alternativ. På vår förra paleo challenge fick man ju “bara” minuspoäng om man åt eller drack något som inte var okej, så då blev det nästan som en förhandling med sig själv varje gång – är det värt det? Ska jag? osv. Men nu, nu är det bestämt redan innan – inget fusk! Och jag tycker faktiskt det är enklare så. Så, nu kör vi igenom den här sista dagen och ser fram emot mätningarna imorgon bitti! 🙂

Print Friendly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *