Sjuk. Igen. Suck!

Ja, ungefär så här har mina senaste dagar sett ut. Kände mig dålig på tisdag kväll, gick till jobbet på onsdag morgon, gick hem från jobbet onsdag efter lunch… Feber som kommer och går, sprängande huvudvärk så fort jag rör mig för fort. Eller när ögonen rör sig och huvudet inte hänger med. Lägg på snuva och ont i kroppen så har du allt som i en liten ask. Nä, jag är inte bitter. Inte alls. Har ju bara missat två crossfitpass, härliga promenader i det strålande vackra vädret, kettlebellspasset idag och ja, allt annat man gör när man är frisk och pigg. Dessutom var det inte vilket pass som helst de körde igår, utan det var CrossFit Total. Som jag hade sett fram emot det! Det är en test av allroundstyrka kan man säga, du ska bygga upp till maxstyrka på knäböj, press och marklyft och så räknas vikterna ihop till din CrossFit total. Jag ville ju också!!! För att ytterligare strö salt i såret är Martin på en härlig skidhelg och får verkligen njuta av det fina vädret. Jag skulle fått besök av en vän från Oslo som det var alldeles för länge sen jag träffade, men det blev inställt. Så, som sagt, inte det minsta bitter är jag. Jag får ju ligga i soffan hela dagarna (framsteg – i början orkade jag inte ens ta mig ur sängen), äta yoghurt med honung och nötter och kanel (inte alls tjatigt efter typ femte måltiden) och läsa tidningar. Tog mig iväg till affären igår morse när febern var nästan borta för tillfället och bunkrade upp med tidningar som ni ser, vitamin well och lite bär. Idag är förhoppningen att jag ska orka laga lite mat också. Håll tummarna!

20130309-085052.jpg

Print Friendly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *