Snön har kommit till stan

God morgon alla,

Sorry för att det inte har uppdaterats så flitigt men får skylla på julfest, sjukdom, snus abstinens (nej är inte fri..ÄN)

Men idag var Proudly paleo tillbaka!

Styrka: 3,3,3,3,3,3 Marklyft
Jag stannade på 100kg (när ni ser WODen så förstår ni varför)

Metcon:
4 varv av
10st Marklyft M 80kg
15st Pull ups
30st DU

Martin körde på 15något tror jag. Men det som tog tid var DU och ska ja lära mig det så MÅSTE jag körde DU när det är DU och inte SU. För annars kommer jag aldrig lära mig det och vi har inte så mycket tid att tilläggsträna allt så det får bli så här 🙂

/Martin

Jag är tyvärr inte helt frisk än men hängde med imorse ändå. Tog det dock lugnt och körde lite mindre hopprep i woden. Så, inga vikter å tider från mig idag – det kommer när jag kan köra för fullt igen!

Men visst är det fantastiskt med det underbara vintervädret – så mysigt nu med snön som faller 🙂

Print Friendly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *