Sol sol sol

Så underbart väder det är nu, helt otroligt skönt är det. Bara njuter och njuter 🙂

Blev en kort sväng på fysiken idag, och för att verkligen hålla det kort så satte vi en time cap på 60min.

Uppvärmning: 50st DU
Martin: 3:14 – Förra veckan var det 3:50
Susanne: 2:08 – Förra veckan 2:30
Jag (Martin) sätter inte många i rad (kanske 3-4 om jag har tur 😉 ) men jag är snabbt på det igen och det ger resultat. Sen är det stor skillnad om jag kör med Nano eller Olyskor.

Styrka:
Martin: 10min OTM – OH squats
Kom upp till 30kg och med det höjde jag mitt PB med + 5kg. Det som är skönt när man är på 30kg + är att då kan man använda dom STORA 5kg plattorna och det blir grymt mycket lättare att snatcha upp stången innan man kör igång.

Susanne: Bänkpress + Pull ups
Axeln är fortfarande inte ok, men kämpar på.

Metcon: For time:
2000m rodd

Martin: 7:43
Susanne: 8:50

Målet är att träna upp oss så vi fixar 5k rodd på hyfsad tid. Skön känsla genom hela passet och vi fixade faktiskt stretch också på time capen 🙂

Efter passet blev det en riktigt god cobb sallad till lunch på Le Pain Francais på Vallgatan. Bara säg till att man inte vill ha osten, så är det en kanonbra paleosallad: kyckling, avocado, ägg, bacon och förstås en massa sallad och en god dressing till också.

20130720-160856.jpg

/Martin

Print Friendly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *