Solid Open WOD

Jag brukar följa Felix på hans blogg Livet är härligt och läste att han spelade in filmen till deras kvalwod för Solid Open. Precis den fick vi köra idag, fast jag skalade ner vissa av övningarna rejält men lyckades komma igenom.

Styrka: Bänkpress 3,3,3,1,1,1 – Dags för PB
Martin: Mitt mål är att slå coach Marcus på bänken. Hans PB ligger på 110kg och mitt låg innan det här passet på 102,5kg. Serien blev så här: 70,80,90,100,105 (Där kom nytt PB!) sen…. Kom.. Försöket på 111kg. Stången kom ner men aldrig upp. Men nu är jag iaf där och försöker och det känns gött. Härligt stolt över mina 105kg så ingen tror något annat, men 111kg ska jag fixa.
Susanne: Har problem med sin axel och kunde inte köra för fullt 🙁

Metcon: Solid Open
Chipper av:
60st DU/Laterala jumps över stången
50st Wallballs 10/6
40st KB swingar 24/16
30st Pull ups
20st Squat cleans 40/30
10st HSPU/Push ups/Pikade med fötterna på box

Martin: 12:37 (tror jag) fegade och körde laterala hopp och skalade ner till 40kg på squat clean. Annars så gjorde precis så som man skall göra. Det är jag nöjd över. Tycker ofta när man kör en Chipper så ser man direkt sina svagheter, frågan är bara om man gör något åt det eller bara kör det som är kul och det man är mindre bra på när man “tvingas” till det. Hur gör du???

Susanne: 14:11 – Hennes sammanbitna min när hon körde squat cleans fick igång mitt adrenalin när jag skulle köra HSPU. Har sett få som är så jävla fokuserade på uppgiften som hon.. Imponerande och hoppas hon kan smitta av sig på mig ha ha..

Tilläggsträning:
Strikta TTB – Älskar det

/Martin

Print Friendly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *