Sommar!

Så härligt att solen skiner och det är lite värme i luften! Passar såklart på att äta vår paleomiddag ute på vår mysiga balkong. Till fotbollen senare ikväll blir det jordgubbar med kokosgrädde 🙂

Kyckling- och kräftstjärtssallad
Isbergssallad
Tomater
Rödlök
Kycklingfilé (krydda med salt och peppar, stek i ugnen tills
innertemperaturen är 72 grader)
Kräftstjärtar (frysta eller i lag)

Dressing: vispa ihop olivolja, rödvinsvinäger, lite dijonsenap och salt och peppar.

Skär sallad, tomater och rödlök i valfri form. Låt gärna rödlöken marineras i dressingen ett tag innan du blandar ihop all sallad. Fräs kräftstjärtarna i olivolja och pressad vitlök. Skär upp kycklingfilén och lägg på salladen. Strö över kräftstjärtarna. Servera med majonäs eller pesto (paleo utan ost).

20120627-193512.jpg

20120627-193522.jpg

Print Friendly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *