Söndag i köket

Maratonmatlagningssöndagen drog igång redan innan vi åkte iväg till boxen.

20140209-182547.jpg
Ett par lökar, vitlöksklyftor och 1,5 kg fläskkarré åkte i CrockPoten halv nio imorse. Timern på åtta timmar och sen var pulled pork till veckans matlådor färdigt. Mums!

20140209-182729.jpg
Av 2 kg grytbitar improviserade jag ihop en grönpeppargryta. Tre timmar på spisen – klart!

20140209-182819.jpg
2 kg köttfärs blev till saftiga och rökiga hamburgare.

20140209-182851.jpg
Servera gärna tillsammans med ugnsbakad sötpotatis, chipotleaioli och sallad. Så gott!

20140209-182938.jpg
Även om det kanske verkar som vi inte gjort annat än lagat mat och tränat idag, så sköter den mesta maten sig själv största delen av tiden. Då kan man passa på att ta en paus med en bra bok och en kopp varm choklad!
Nu är vi iallafall väl förberedda inför veckan och har kylen fylld med god mat som räcker ända till nästa helg. En förutsättning för att vi ska kunna och orka träna som vi vill under veckan och få den mat vi vill ha och behöver. Det känns riktigt bra!

Print Friendly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *