Söndagsläsning

Nu är de här! Våra nya böcker som beställdes för någon vecka sen kom hem till oss igår. Älskar nya böcker och all inspiration de ger!

20131117-132219.jpg
Tror den här boken skrevs för just mig. Paleo for chocolate lovers – bättre blir det ju liksom inte. Har sett en del bilder på recept från den här boken och nu kan jag äntligen göra dem själv! Första bläddringen gav massa idéer. Och ett enormt chokladsug 😉 Behöver dock införskaffa en del ingredienser som är svåra att få tag på i Sverige. Eller är det någon som hittat linfrömjöl och chiafrömjöl? Allt finns ju på nätet, så det blir en beställning från amazon till veckan. Så än så länge får jag hålla mig till de andra recepten, med bara “vanliga” saker som mandelmjöl och kokossocker. Blir du också sugen på boken? Du hittar den bl a på adlibris.

20131117-132738.jpg
Nästa bok, som ju skulle passa perfekt att läsa med en hög nybakade chokladkakor som tillbehör 😉 The Paleo Manifesto av John Durant berättar om bakgrunden till paleo, hur man kan förhålla sig till det i dagens värld och ger ytterligare perspektiv på det här med hälsa och hur synen på förändras. Ska bli väldigt intressant att läsa!

Vilka favoritböcker har du? Något tips?

Print Friendly

En reaktion på “Söndagsläsning

  1. Pingback: Världens godaste chokladpaj? | Proudly Paleo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *