Split Jerk

Det är inte ofta vi kör det men idag var det dags igen för split jerk! En svår övning men det går bättre och bättre.

Styrka: Split Jerk
Martin: Kom upp till 50kg och även om jag är rädd varje gång att stången skall falla ner på mig så går det bättre och bättre. Bra tips från coach Johan så nästa gång blir det tyngre.
Susanne: Kom upp till 25kg och även där blir det bättre och bättre.

Metcon: Couplet
15,12,8,6,3 av Thrusters 40/25
50,40,30,20,10 av DU eller X 3 om du kör SU

Martin: 7:3X – Dock körde jag SU. Orkade helt enkelt inte med mina bedrövliga DU idag. MEN det positiva var att alla thrusters körde jag obrutna och DET var väldigt skönt. FRAN jag är redo för dig!!!!

Susanne: No comments, DU gick åt helvete och resten hängde med.

Ikväll har vi njutit av en härlig flankstek

20131115-200111.jpg
Vi älskar kött

/Martin

20131115-200819.jpg
Beställde ett par nya tights för några dagar sedan då det var dagens klipp på addnature. Imorse var det äntligen premiär! Vet ärligt talat inte om jag märkte av kompressionseffekten så mycket idag, men grymt snygga är de iallafall 🙂 Du hittar dem här. Så det var väl typ det roligaste på dagens pass – i övrigt var både kroppen och motivationen sliten efter fyra morgonpass redan innan idag. Fick tyvärr känningar i axeln efter dagens träning, men som tur var hade jag en massagetid inbokad efter jobbet och fick hjälp med det direkt. Nu är det bara att vila och ta hand om kroppen i helgen, så hoppas jag kunna köra på måndag igen!

Print Friendly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *