Spring i benen

Sitter på tåget hem nu och efter snart sju timmar på resande fot och ett par dagar med mer soffhäng och choklad än crossfit och promenader kan jag säga att kroppen börjar bli riktigt sugen på att komma ut och röra på sig! För min del har det knappt blivit nån löpning sedan i somras då jag nådde mitt mål (5 km under 30 min), men senaste veckorna har jag känt att det är något som saknas. Saknar att komma ut till Skatås och naturen, saknar känslan inför ett löppass, saknar känslan under passet, Martins pepp och steget som flyter på. Saknar känslan i bilen hem när jag är helt slut och ändå så upplyft. Saknar löpning helt enkelt! (Hade någon sagt att jag skulle känna så för ett år sedan hade jag trott det varit ett skämt!). Så fick jag låna en bok av en kompis som jag läst nu på tåget – och nu är suget större än nånsin! Trots vinter, trots halka, trots kyla. Jag vill ut!

20130105-162830.jpg

20130105-162929.jpg

20130105-162944.jpg

Print Friendly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *