Stå på händer är riktigt kul!

Hejsan igen,

Så nu börjar det närma sig min utmaning som skall vara klar 31/12 Stå på händer i 1min.
Idag skulle jag testa TABATA stå på händer dvs stå 20sek och vila 10sek 8gånger.. 3,2,1 KÖR! … Jag kom inte upp.. Testade andra TABATAN kom inte upp å sen gav jag upp.. Skällande lite på Susanne (Förlåt, precis som det var hennes fel.. Där skäms jag ) åt lite.. Surade… Vilade.. Sen kom jag på att jag filmade ju. När jag tittade på filmen så såg jag direkt vad jag gjorde för fel, jag tittade rakt ner i golvet och inte rakt fram som man ska göra. När man tittar ner på golvet så blir det nästan omöjligt för mig att komma upp. Så ut i våran hemmagjorda box å körde på! Fixade första TABATAN och dvs nytt rekord!!! 20sek! Körde andra fast inte hela 20sek och samma på tredje. Sen var jag nöjd. Märkte att 10sek vila var för lite för mig nu. Men kommer definitivt köra om det om ett tag när jag byggt upp ännu mer styrka i axlarna. Sedan körde jag några utan tid och känner mig starkare och starkare. Men 1min till 31/12 blir tufft men kanske 30sek!!

Susanne körde på också, hon blir duktigare och duktigare! Mycket handlar om att våga och kör hon med mig så är det inga problem nu, nu köra hon på och det är fantastiskt att se 🙂

Imorgon blir det crossfit och yoga på fysiken, ska bli gött.

Vi hörs
/Martin

Print Friendly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *