Stegar hit och stegar dit

När jag cyklade till jobbet i torsdags och hade preciiiiis kommit ner för den lång backen, vad tror ni jag känner då? Mmmmm…. Punka.. Skit men viken tur jag har att det inte är så långt till jobbet. Ställde cykeln vid marieholmsbron och traskade på. Nu har jag precis bytt slang och däck, känner mig faktiskt lite stolt att jag har gjort det själv 🙂

20131026-121641.jpg Jag hade faktiskt redan tänkt att testa dubbade vinterdäck till cykeln, men kanske inte redan nu. Men men nu är det gjort så bring it on! Någon som har bra/dåliga erfarenheter av vinterdäck till cykeln?

Alright, tillbaka till igår:

Styrka: ROPECLIMB!! Yes äntligen fick vi testa det, så roligt! Vi körde även decksquat till boxhopp. Även det var kul men inte lila kul som ROPECLIMB 😉 Hoppas det kommer fler gången och det är jag säker på att det gör.

Metcon: Stege 2-4-6-8 osv i 6min av:
Power Clean 60/40
Shuttel run

Martin: Skalade ner till 55kg och kom till 10 + 12 PC.
Susanne: Skalade ner till 35kg och kom till 12 + 10 PC – grymt

Just det vi håller på att testa YOGOBE igen för att se om det är något för oss. Det är en samlingsplats med massor av yogapass med fler jätteduktiga lärare. Nu har även Susannes lärare Josephine Selander kommit med så nu känns det verkligen som det kan passa för oss.

Ha en fantastisk helg,
Martin

Print Friendly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *